Poilane's walnut loof

Achat Poilane's walnut loof - Apollonia Poilane
Our walnut bread is a small loaf, barely a pound heavy, filled with walnuts from the Périgord region in the South West of France. Traditionally, the French associate it with cheese. But there is more to the nut...The Anglo-Saxon world is rich with nutbased recipes. Those basics were my starting points for the 10 recipes included in this book: snack staples like granola, brunch favorites like Eggs Florentine, or recent fads like raw cooking... In fact, when I started experimenting with granola, replacing the oats and nuts by walnut bread oats, I liked it so much, we started selling it in our bakeries! But I had to include a few twists on French staples, like baked camembert cheese... En savoir plus

Caractéristiques du produit

  • Editeur : EPURE
  • Date de parution : 01/01/2070
  • Format : 21,3 x 12,3 x 0,2
  • Poids : 0 g
  • Nombre de page(s) : 0
Référence : 9782352553199

Partager par Email

Poilane's walnut loof

Apollonia Poilane

Ajout à ma wishlist

Poilane's walnut loof

Apollonia Poilane

Chapitre
Cet article est proposé par Chapitre.ch, partenaire du Club
Cet article lève votre engagement d'achat au Club mais n'est pas échangeable avec vos Points Fidélité.
Vente                                 Poilane's walnut loof
                                 - Apollonia Poilane
Achat Poilane's walnut loof - Apollonia Poilane

Neuf 11.20 CHF

Vous n'êtes pas encore membre
du club

Pour découvrir notre offre spéciale de bienvenue au Club et découvrir tous les avantages qui vous sont réservés, veuillez contacter notre Service clientèle
Par mail :fls@fls.ch
Par téléphone : 0848 840 500

Découvrez vos avantages >>

Poilane's walnut loof